Чому росіяни знову почали атакувати Україну вдень

0
Чому росіяни знову почали атакувати Україну вдень
Зранку 8 липня Київ опинився під масованими ворожими обстрілами. На столицю летіли балістичні ракети й "Кинджали". Ворог завдав жорстокого удару по дитячій лікарні "Охматдит", пошкоджено ще кілька об‘єктів.

Про це розповів аналітик Інституту стратегічних досліджень Юрій Корольчук, пише Телеграф.

"Енергетика цього разу не була ціллю ворога. Скоріш за все, за "енергетичні" й "не енергетичні" атаки у РФ відповідають різні люди, бо "почерк" відрізняється, — розказав "Телеграфу" Юрій Корольчук. "По енергетиці дійсно частіше б`ють уночі. Хоча там стаціонарні об‘єкти, які ніхто нікуди не вивезе, можна цілитися у будь-який час доби — хоч вночі, хоч вдень.

Він також висловив свою думку щодо того, якою була мета цієї атаки.

"Сьогоднішня жахлива атака, як на мене, мала на меті, в тому числі "демонстраційну" ціль — посіяти панічні настрої серед українців та показово продемонструвати усьому світу можливості "російської зброї", — каже Корольчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні