Путін відмовився від перемир'я в Україні, - Орбан

1
Путін відмовився від перемир'я в Україні, - Орбан
Правитель Росії Володимир Путін відкинув пропозицію про перемир'я в Україні, оскільки це буде вигідно ЗСУ.

Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв'ю BILD за підсумками переговорів з російським диктатором та українським президентом Володимиром Зеленським, пише УНІАН.

"Що буде на фронті у наступні 2-3 місяці до виборів у США? Стане набагато гірше. Там більше зброї, і росіяни налаштовані рішуче. Енергія конфронтації та кількість жертв стануть ще гіршими, ніж за останні сім місяців. Хоча вони й так були жахливими і раніше. Те, що буде попереду, набагато гірше, ніж ми думаємо. Обидві сторони вкладають у це великі зусилля. Навіть українці стали оптимістичнішими, бо отримали багато якісної зброї. Отже головний аргумент - це людські жертви. Це найважливіша моральна мотивація. Але водночас є й інтереси Європи. Тому що те, що відбувається дуже погано для нас", - сказав Орбан.

При цьому скандальний угорський політик назвав Росію винною у вторгненні в Україну. Водночас він досить обережно згадав про відповідальність Москви за цю війну.

"Ситуація очевидна. Путін та Росія розпочали вторгнення в Україну. Але я не хочу вимірювати хто за що відповідальний. Моє завдання - зосередитись на тому, як досягти миру. Я поставив главам обох держав та урядів питання: чи є можливість узгодити обмежене за часом перемир'я, яке прискорить переговори про мир? А вже потім іти від перемир'я. Бо зараз усі думають навпаки. Спершу укласти мирну угоду, а потім опустити зброю. Обидва не впевнені. І українці, і росіяни відповіли те саме, як і Ви: що перемир'я на користь противника, оскільки за цей час він зможе перебудуватися і підготуватися до продовження війни", - сказав Орбан.

Угорський прем'єр заявив, що у Путіна "є чітке уявлення про те, що відбуватиметься, і як Росія переможе".

"Путін не може програти, це дуже логічно. Якщо дивитися на солдатів, зброю та технології, які використовують у війні, то перемогти Росію - таку думку важко навіть уявити. Імовірність того, чи можна взагалі перемогти Росію, неможливо прорахувати", - заявив Орбан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
полководець, який думає лише про те, що він може програти війну. вже її програв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні