У Рівненській області військовозобов'язаний намагався покінчити життя самогубством

0
У Рівненській області військовозобов'язаний намагався покінчити життя самогубством
На Рівненщині військовозобов’язаний громадянин, який не мав при собі належних документів, під час доставлення групою оповіщення до Вараського РТЦК та СП для уточнення даних, намагався порізати собі вени ключем від квартири.

Про це повідомили в понеділок, 8 липня, в Рівненського обласному ТЦК та СП, не уточнивши коли саме та в якому населеному пункті трапився цей інцидент.

У повідомленні йдеться, що військовослужбовці ТЦК "вилучили" ключ від квартири у затриманого чоловіка та виписали йому направлення на військово-лікарську комісію. Однак, він відмовився від проходження медичної комісії та почав скаржитися на погане самопочуття.

“Черговим Вараського РТЦК був викликаний наряд поліції та швидка допомога. Карета швидкої допомоги доставила військовозобов'язаного до приймального відділення. До Вараського РТЦК громадянин І. так і не повернувся. Зараз він знаходиться в розшуку”, - повідомили у відомстві.

У Рівненському обласному ТЦК та СП також повідомили, що військовозобов’язаний, якого доставляли до військкомату для уточнення даних, раніше був засудженим за незаконне зберігання наркотичних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні