Невідомі принесли під «Охматдит» отруєну воду: люди отримали хімічну інтоксикацію

0
Невідомі принесли під «Охматдит» отруєну воду: люди отримали хімічну інтоксикацію
Поліція перевіряє інформацію щодо можливого отруєння питної води, яку принесли на місце ліквідації наслідків удару по дитячій лікарні "Охматдит".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Що передувало
Як розповіла волонтерка Катерина Терехова, вчора, 8 липня, до "Охматдиту" невідомі принесли пляшки з отруєною водою, внаслідок чого ті, хто контактував з рідиною, зазнали хімічне отруєння.

"Сьогодні дуже багато людей із Києва привезли дуже багато води в “Охматдит”… Підійшли поліціянти. Ми сказали, що лишаємо їм воду, і продовжили збиратися. Вже за хвилину поліціянти покликали нас і сказали: “А що це у вас за вода?” Ви зараз можете бачити моє обличчя. Воно червоне. У нас усіх хімічне отруєння", - розповіла волонтерка.

Терехова додала, що вода зберігалась на столику й нею могли скористатись всі охочі. За її словами, після контакту з рідиною усім одразу надали необхідну медичну допомогу.

Пізніше з'ясувалось, що пляшка води нічим не відрізнялась від інших того ж виробника, окрім маленької різниці в зображені на етикетці. Зокрема пляшка була ізольованою та не пошкодженою.

Поліція перевіряє інформацію
"Зазначену інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За вказаним фактом проводиться перевірка", - пише поліція.

Зазначається, що до медичних працівників наразі звернень від громадян або є поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні