Росіяни спробували прорватись до українського міста

0
Росіяни спробували прорватись до українського міста
Російські війська зайшли в тил українських бійців у передмісті Торецька. Але до міста терміново зайшла 95-та десантно-штурмова бригада, яка стабілізувала ситуацію там.

Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, пише ТСН.

Цаплієнко показав відео з російським пропагандистом, який "в екстазі демонструє підкоп", завдяки якому окупанти нібито змогли вийти в тил українських захисників у передмісті Торецька.

"Але ейфорія потрібна лише для пропаганди. Тунель, спрацювавши один раз, втратив своє значення", – вказав кореспондент.

Він зазначив, що зараз 95-та десантно-штурмова бригада, яка змушена була терміново зайти до Торецька, стабілізувала ситуацію.

За словами Цаплієнка, російські загарбники втратили цілі підрозділи 132-ї бригади "Беркут", 101-го полку, 109-го полку. Також під Торецьком були повністю розбиті групи ПВК "Ветеран".

Журналіст повідомив, що ситуація для російської армії зараз настільки далека від очікуваного результату, що ворог почав вводити резерви.

"95-ту бригаду ДШВ часто називають "пожежними", бо поліських десантників кидають туди, де потрібно негайно рятувати ситуацію. Сьогодні в районі Торецька вони її врятували завдяки професіоналізму та героїзму", – зазначив кореспондент.

Він також висловив думку, що задля втримання Торецька треба проаналізувати помилки тих українських підрозділів, які стояли там до заходу 95-ї бригади, не повторювати ці помилки у майбутньому і, знаючи можливості ворога, діяти на випередження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні