На фронті загинули шестеро Героїв із області на заході України

0
На фронті загинули шестеро Героїв із області на заході України
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками, які загинули на фронті під час виконання бойового завдання.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Валерій Панченко
26-ти річний чоловік вступив до лав ЗСУ в лютому 2023 року. Служив оператором станції радіоперешкод 80-ої бригади. На жаль, 4 липня 2024 року воїн загинув на Донеччині.



Василь Павлів
З березня 2022 року служив у Збройних силах України. На жаль, Герой загинув 5 липня 2024 року під час ведення бойових дій в Донецькій області.



Олександр Федорук
Воїн мав звання сержанта Збройних Сил України. Служив старшим механіком-водієм. На жаль, захисник загинув 4 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.



Едуард Школьний
У лютому 2024 року його мобілізували до війська. Старший солдат загинув 1 липня 2024 року під час бойових дій на Донецькому напрямку.



Юрій Кучер
У Збройних Силах України мав звання старшого сержанта та служив стрільцем стрілецького батальйону. Боєць загинув 4 липня 2024 року від поранень, отриманих під час виконання бойових завдань у Запорізькій області.



Андрій Швець
До лав Збройних Сил України чоловіка призвали у березні 2023 року. 40-річний чоловік загинув у жахливій ДТП на Рівненщині 6 липня, повертаючись із відпустки до військової частини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні