У Львові пролунав вибух: є загиблі

0
У Львові пролунав вибух: є загиблі
У середу, 10 липня, у Львові виявили тіло чоловіка, який підірвався на гранаті. Загиблим виявився місцевий мешканець.

Про це повідомив голова ГО "Варта1" Ігор Зінкевич", передає "Еспресо.Захід".

"Сьогодні зранку виявили тіло чоловіка, який підірвався на гранаті на вул. Пасічній. Правоохоронці встановлюють подробиці події, нажаль чоловік не вижив", - написав Зінкевич.

У пресслужбі поліції Львівської області повідомили, що правоохоронці встановлюють обставини.

Внаслідок події смертельні травми отримав 34-річний львів’янин, інших постраждалих немає. Попередньо, вибухнула граната Ф-1.

Правоохоронці встановили особу загиблого - місцевий мешканець віком 34 роки, на тілі якого були виявлені численні осколкові поранення. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав внаслідок вибуху гранати, ймовірно, Ф-1.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою"самогубство") Кримінального кодексу України та за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зараз проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події та походження боєприпасу. Призначено експертизи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні