Прикордонники затримали зерновоз із 23 чоловіками всередині

0
Прикордонники затримали зерновоз із 23 чоловіками всередині
Прикордонники Подільського загону у вівторок, 9 липня, затримали 23 чоловіків, які незаконно намагались втекти до Молдови на зерновозі.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що 23 жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей діяли за вказівками адміністратора одного з Telegram-каналів.

"Останній, за свою допомогу отримав із кожного від $5 до $16 тис. Повну вартість поїздки порушники сплатили одразу на криптогаманець", - йдеться у повідомленні.

Надалі, за даними ДПСУ, чоловіків до прикордоння на зерновозі підвіз поплічник організатора, звідки вони пішки вирушили до держрубежу. Пізніше на околиці одного з сіл Подільського району Одеської області їх затримали прикордонники.



Проти чоловіків склали протоколи про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справи розглядатиме суд.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні