Кому не можна їсти варену кукурудзу

0
Кому не можна їсти варену кукурудзу
Варена курудза — це золота жила, коли стосується користі для здоров'я. Вона підтримує рівень цукру в крові, підтримує серце і зір.

Про це пише Уніан.

Особам з гастритом краще уникати будь-яких продуктів на основі кукурудзи. Ця хвороба відноситься до запалення шлунка, а серед симптомів - розлад травлення, здуття живота та біль. У разі ускладнення гастрит навіть може викликати шлункову кровотечу чи призвести до розвитку виразки.

Експерти пояснюють, що кукурудза складається з цукрів, які можуть посилити симптоми гастриту. За даними Manhattan Gastroenterology, целюлоза є одним із таких ланцюгів молекул, якими особливо багатий цей продукт. Неперетравлена ​​кукурудза ж потрапляє в кишківник, викликаючи симптоми болю в животі, спазмів і газів.

Що не можна їсти при гастриті
Окрім кукурудзи, обмеження також включають кислі фрукти, гострі овочі та молочні продукти. Всі вони можуть погіршити роботу слизової оболонки шлунка. Також не рекомендується вживати червоне м’ясо, горіхи та арахісове масло, оскільки вони протидіять спробам усунути симптоми гастриту. Те саме стосується оброблених харчових продуктів і солодощів, таких як торти, тістечка, чіпси та шоколад. Дуже важливо виключити алкоголь зі свого раціону, оскільки він впливає на ефективність методів лікування гастриту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні