У одній з країн НАТО готують до відправки в Україну першу бригаду військових

0
У одній з країн НАТО готують до відправки в Україну першу бригаду військових
У Польщі розпочинають підготовку першої української бригади, що складається із добровольців у Польщі. Доєднатися до її лав хочуть вже тисячі осіб серед мільйона українців обох статей, що проживають там.

Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, пише Главред.

Під час NATO Public Forum у Вашингтоні від розповів, що насправді чимало українців хочуть служити та ротувати своїх співвітчизників, однак за певних умов: належного навчання та екіпірування.

Через це, за словами очільника МЗС, Польща займеться їхнім навчанням і обмундируванням, після чого добровольців передадуть Україні, як підрозділ із правом поверненням у Польщу після проходження ротації.

Сікорський наголосив, що такий підхід у кожній із європейських держав міг би забезпечити Україну ще кількома бригадами. Для цього іншим країнам потрібно підписати з Україною угоди, що передбачали б створення добровольчих легіонів з можливою участю іноземців, як це напередодні зробила Польща в рамках Угоди про гарантії безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні