Відомий український актор потрапив у ДТП

0
Відомий український актор потрапив у ДТП
Український актор Артур Логай сьогодні ледь уникнув трагічних наслідків автомобільної аварії. Від серйозних травм його врятували ремені безпеки.

Про це пише Главред.

Артист у своєму блозі в Instagram показав пом'ятий автомобіль на узбіччі. Це - таксі, яке везло його Києвом.

За словами актора, водій вів авто не дуже акуратно, тому в якийсь момент у них сталося зіткнення з іншою машиною. Логай розповів, що він сидів на задньому сидінні і був пристебнутий - це убезпечило його від травм під час ДТП.

"Це таксі, на якому я їхав, і приїхав, тому що був пристебнутий. Мене злегка трухануло, я сказав "до побачення" і пішов. Удар стався. Просто в'їхали в іншу машину. Я був пристебнутий, тому все гаразд зі мною… За цю поїздку подібне могло трапитися кілька разів, не знаю, може, водій втомлений був або ще щось. Він різко гальмував, і ось це був третій-четвертий раз, коли вже не встиг. Користуйтесь пасками безпеки. На задньому сидінні теж. Не був би пристебнутим - ніс був би ще більшим", - каже Артур Логай.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні