Ванга передбачила, коли закінчиться війна в Україні

4
Ванга передбачила, коли закінчиться війна в Україні
Баба Ванга або Вангелія була не тільки містиком і лікарем, а й знаменитою провісницею - багато чого з того, що вона передбачала в далекому майбутньому, насправді збулося.

Про це пише УНІАН.

Пророцтва Ванги про ситуацію у світі
Усі передбачення Ванги не вдалося знайти та зафіксувати навіть її біографам, проте деякі пророцтва все-таки залишилися. Наведемо кілька з них.

Пророцтва Ванги на 2025 рік були не тільки про погане, а й про хороше - провидиця вважала, що якраз до цього часу науковці навчаться лікувати багато захворювань, як-от рак чи Альцгеймер. Також уперед зроблять крок і нанотехнології, що дадуть змогу вивести штучний інтелект на новий рівень. Це дасть змогу вирішити завдання, які зараз здаються неймовірно складними для людства.

Коли закінчиться війна в Україні на думку Ванги
Передбачення Ванги про війну не були точними - вона однозначно бачила конфлікт в Україні, але вважала, що війна триватиме не довше ніж два роки - це означає, що до кінця 2024 року все має закінчитися. До того ж, багато біографів ясновидиці згадують фразу "Коли на трон зійде Восьмий" - її вимовляла Ванга, якщо в неї запитували, коли закінчиться війна в Україні. Хто такий цей "восьмий" досі не відомо - найімовірніше, сенс пророцтва ми зрозуміємо вже після його виконання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да да да...за уши притянули.Никогда Ванга такого не говорила.Вернее-это про другое.
Відповісти
Для чого цю хуйню пишуть, наче немає актуальних тем.
Відповісти
Ванна бул астарою бабою, яка навіть до школи не ходила. Для неї шо Україна, шо Грузія..все було навіть не СРСР, а росія. Хватить друкувати хєрню!!! Ви даєте людям брехливу надію Ви повні дибіли
Відповісти
Зелені вже і туди добралися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні