Українська блогерка закликала до «миру» з росією після атаки на «Охматдит»

0
Українська блогерка закликала до «миру» з росією після атаки на «Охматдит»
Блогерку Анастасію Умку викликали до Служби безпеки України. Відомо, що після атаки РФ на дитячу лікарню "Охматдит" дівчина разом з іншими блогерами закликала до "миру" з Росією.

Про це пише УНІАН.

"Зранку я отримала дуже цікавий дзвінок. Не можу сказати, що я була здивована, але в ступор він мене поставив. Запросили мене завтра на розмову в СБУ. Цікаво послухати, що там вони будуть говорити. В принципі причину я розумію, здогадуюсь. Цікаво-цікаво живемо. Буду тримати вас в курсі, само собою, бо ви моя сім'я, моя аудиторія і вже немає чого приховувати, давати задню", - повідомила вона у своєму Instagram.

Після ворожого обстрілу 8 липня Настя Умка разом зі своїми колегами закликали до мирних переговорів з країною-агресоркою. Таким чином вони мали на увазі неповернення окупованих Росією територій України та людей, які чекають на ЗСУ та хочуть мирно жити в незалежній Україні.

"Я не знаю, скільки це все може продовжуватися. Мені здається, що всі вже так за*їбалися і нікому не треба кордони 91 року. Вже всі люди хочуть мир, спокій і просто жити. Жити. Скільки ще повинно піти життів, людей, щоб це все зупинилось? Я просто гортаю ці світлини і мене прям накриває, я вже не знаю: чи злість, чи агресія, чи розчарування. Просто одне питання в голові: коли це все, бл*ха, закінчиться?", - сказала тоді блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні