У Повітряних Силах назвали головну ціль атаки рф на заході України

0
У Повітряних Силах назвали головну ціль атаки рф на заході України
Російські війська ввечері 11 липня та вночі 12 липня атакували крилатими ракетами повітряного базування типу Х-101 та безпілотниками Shahed. Головною ціллю Росії було місто Старокостянтинів у Хмельницькій області.

Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

На Хмельниччині о 20:41 було оголошено тривогу, пов'язану із ракетною небезпекою. ПС попереджали про крилаті ракети у напрямку міста. У регіоні пролунало кілька потужних вибухів. Сирени лунали до 21:54.

Очільник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомляв, що ввечері під час відбиття повітряної атаки сили ППО збили три ворожі цілі противника.

Згодом тривога в області лунала від 22:50 до 23:16 і була пов'язана зі зльотом МіГ. А від 02:12 до 03:53 тривогу оголошували через загрозу БпЛА. На Хмельниччині лунали вибухи. Місцева влада повідомила про збиття одного БпЛА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні