У США зробили важливу заяву щодо війни в Україні

0
У США зробили важливу заяву щодо війни в Україні
Низка важливих заходів щодо довгострокової підтримки України на шляху до її членства в НАТО посилають сигнал президенту держави-агресорки Володимиру Путіну, що допомога Заходу не ослабне, а розв’язана Кремлем війна закінчиться поразкою Росії.

Про це говорив радник з питань національної безпеки президента США Джейкоб Салліван під час свого виступу на NATO Public Forum у Вашингтоні в четвер, 11 липня, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, на засіданні Ради НАТО-Україна будуть презентовані заходи, які союзники обговорювали раніше. Зокрема, нове військове командування НАТО в Німеччині розпочне програму навчання, оснащення й розвитку сил для українських військ.

Крім того, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг має намір призначити нового старшого представника для поглиблення інституційних відносин України з Альянсом і взаємодії з високопоставленими українськими чиновниками.

Салліван також нагадав, що напередодні, 10 липня, Альянс підтвердив у своєму комюніке незмінний курс на входження України в НАТО, тож на Вашингтонському саміті розпочалося будівництво "мосту" для України до НАТО.

"Кроки, які я щойно виклав, є будівельними блоками цього мосту. Разом вони ясно дають зрозуміти: Путін не може нас розділити, він не може нас перечекати, він не може нас послабити, і що Україна, а не Росія здобуде перемогу в цій війні", - заявив Салліван.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні