Дискредитація мобілізаційних процесів на території України – спроби Російської Федерації розпочати внутрішній конфлікт у суспільстві

4
Дискредитація мобілізаційних процесів на території України – спроби Російської Федерації розпочати внутрішній конфлікт у суспільстві
З моменту початку повномасштабного вторгнення, Росія активно проводить інформаційну кампанію проти мобілізації в Україні та вживає всіх можливих заходів для її зруйнування. Російська пропаганда найбільш ефективно впливає на тих, хто вагається або не бажає служити.

Зокрема, Російська Федерація організувала цілеспрямовану інформаційну операцію, в якій активно використовуються відеоролики, що демонструють українців, які називають себе «ухилянтами» на фоні закордонного відпочинку. Цей контент набирає велику популярність серед аудиторії, яка висловлює як схвальні, так і критичні коментарі. Дискусії під відеороликами сприяють їх популяризації й розголошенню. Авторство роликів залишається анонімним, що також свідчить про організованість та цілеспрямованість пропагандистської діяльності, підкріпленої просуванням відеоматеріалів за допомогою ботів і організованих груп.

В той же час, мобілізація в Росії продовжується безперервно, і на окупованих територіях вона, очевидно, буде набирати все більш жорстокий характер. Україна повинна активніше проводити власну мобілізацію для самозахисту.

В той же час ворог намагається дискредитувати і знецінити процес мобілізації в Україні, використовуючи значну кількість відео про конфлікти з українськими військовими та працівниками ТЦК та СП. Найбільш вразливою аудиторією для російської пропаганди є ті, хто має сумніви або не бажає служити. Мета ворога полягає в підсиленні сумнівів у перших і зміцненні негативної мотивації у других. У такому контексті інформаційний аспект виявляється крайньо важливим.

З людьми потрібно спілкуватися і пояснювати ключову мету для нашої країни – самозахист. Також необхідно зробити все можливе для того, щоб служба в Збройних Силах сприймалася як якісна і суспільно важлива діяльність. Необхідно не давати ворогу можливостей дискредитувати наші Збройні Сили.
Питання демобілізації залишається актуальним в українському суспільстві, особливо в умовах, коли держава-терорист Росія продовжує нарощувати свої мобілізаційні ресурси і щомісячно відправляє тисячі людей на війну проти України. Важливо усвідомлювати, що захист країни залежить від нас самих, оскільки ніхто інший не захистить її за нас.

Захист Вітчизни є конституційним обов'язком кожного громадянина і справою всього народу. Зробити свій внесок щодо збереження територіальної цілісності держави та мирного життя народу України є справою честі й обов'язком кожного громадянина.

Ми стикаємося з ворогом, який веде проти нас геноцидну війну з метою знищення українського народу як такого. Тому це війна для кожного українця. Ті, хто сподівається "пересидіти" конфлікт, повинні розуміти, що в разі окупації ще більшої частини територій України їм все одно доведеться воювати, але вже в російській окупаційній армії у якості безправних рабів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще за зелених ніхто не дискредитує. А винними роблять усіх тільки не себе коханих.
Відповісти
drjuknul.icu
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні