У Луцьку під час вручення дипломів чоловік освідчився своїй дівчині

0
У Луцьку під час вручення дипломів чоловік освідчився своїй дівчині
Майже півтори тисячі випускників Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи бакалаврів. Всі вони стали свідками романтичної події в житті однієї з колишніх студенток, якій коханий запропонував створити сім’ю.

Про це пише ВСН.

Окрім довгоочікуваного документу про освіту, колишня студентка факультету культури і мистецтв кафедри музичного мистецтва Іванна Семенюк заручилася зі своїм коханим.

«Рік тому ти змінила моє життя, ти принесла в нього радість і сенс. Періодами нам було важко, але наше кохання вистояло. Перед усіма присутніми, дозволь першим привітати тебе з врученням диплома, першим подарувати тобі квіти і поставити одне дуже важливе для мене питання: ти вийдеш за мене?» – запитав чоловік і отримав бажану відповідь.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні