Під час сильної спеки в авто померла дитина

0
Під час сильної спеки в авто померла дитина
В США чоловік залишив спати в автівці свою дитину під час сильної спеки. Внаслідок цього дівчинка померла.

Про це пише ТСН з посиланням на CNN.

Як зазначається, трагедія сталася у штаті Аризона. Там батько дитини їздив з нею у справах. По дорозі додому вона заснула в автівці, тому батько залишив її спати з увімкненим двигуном та кондиціонером.

Вже коли додому повернулася мати дівчинки, вона помітила, що дитина знепритомніла. На той момент двигун та кондиціонер автівки вже не працювали. На місце інциденту прибули поліція та рятувальники.

Дівчинку екстрено госпіталізували, але вона померла у лікарні. За фактом смерті дитини поліція відкрила справу, триває слідство.

“Ми допитуємо батька, всіх свідків, сусідів, щоб дізнатися, чи була заведена машина і, чи працював кондиціонер. Все, що нам наразі відомо, що автомобіль був гарячий, а дитина не реагувала. Було дуже спекотно… Це дуже трагічно”, – повідомили правоохоронці.

Додамо, що у момент трагедії на вулиці була неймовірна спека - 38-42 градуси вище нуля. Зараз на заході та півдні США рекордна спека, яка призвела до смертельних випадків.

Водночас поліція розслідує ще одну смерть дитини, яку знайшли непритомною в автомобілі. За даними правоохоронців, п'ятирічного хлопчика залишили в авто на тривалий період. Температура у регіоні того дня становила 32 градуси спеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні