Військовий ЗСУ обурився неякісним пальним від відомої мережі АЗС

0
Військовий ЗСУ обурився неякісним пальним від відомої мережі АЗС
Пальне від БРСМ-Нафта - неякісне, яке «вбиває» військову техніку. Саме так вважає військовий Збройних Сил України, доброволець спецпідрозділу «Грім», політолог Кирило Сазонов.

Про це він написав на своєму телеграм-каналі, передає ВСН.

«Охрініли. Інших слів немає. Заправки БРСМ-Нафта ллють бодягу в автівки. Нічого не стидаються. Нічого не бояться. Так, ніби на вулиці не 2024 рік й немає жодної війни. Або навпаки: тому що війна і хтось працює на боці ворога. Цією бодягою заливаються і волонтери, і наші корчі. Бо трохи дешевше. Якість у всіх однакова, говорили вони. Тільки ціна трохи нижча у декого. Але...», - пише Кирило Сазонов.

Згідно з висновками акредитованої лабораторії, яка провела аналіз пального у бензині БРСМ – сірки майже у чотири рази більше за норму, зашкалює об’єм бензолу та етанолу. У дизпаливі – також забагато сірки та низька температура спалаху.

«Що це значить для авто: ремонт паливної системи, нагар та перегрів двигуна. У підсумку – дорогезний ремонт двигуна. За наші з вами гроші! Якщо авто на дизелі – високий ризик пожежі через низьку температуру спалаху пального. Тобто поки українці донатять на купівлю та ремонт автівок бійцям, БРСМ вбиває їх своєю бодягою – як русня», – зазначив військовий Кирило Сазонов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні