Хто зі знаків Зодіаку живе найдовше

0
Хто зі знаків Зодіаку живе найдовше
На тривалість життя людини впливає безліч чинників - харчування, стан здоров'я, стрес, спадковість, доступ до медицини та інше. Езотерики та астрологи впевнені, що знак Зодіаку також має вплив на те, скільки людині відведено в цьому світі.

Про це пише УНІАН.

Рейтинг довгожителів серед знаків Зодіаку
Деякі представники Зодіаку демонструють дивовижну тривалість життя всупереч усьому. Таких щасливчиків всього лише чотири.

Телець
Перше місце по праву посідає Телець. Цей упертюх має міцне здоров'я, що дає йому змогу спокійно розміняти восьмий десяток, а то й дожити до 100 років. Єдине, йому необхідно стежити за своєю вагою, інакше проблем із суглобами і сечостатевою системою не уникнути

Близнюки
Цей знак Зодіаку легко втрачає сенс життя, впадає в зневіру і навіть у депресію, що загрожує виснаженням, а також проблемами з руками, ногами і легенями. Для того, щоб наздогнати Тельця за роками життя, Близнюку потрібна міцна сім'я і навіть релігія.

Діва
Ще один довгожитель, який спокійно відзначить свій 80-десятий день народження і навіть більше. Цьому знаку Зодіаку дуже важливо звернути увагу на своє харчування, інакше проблеми з органами травлення вкрадуть щастя з їхнього життя.

Козеріг
Останнім любителем відзначити свій столітній ювілей став Козеріг. Це йому забезпечує феноменальна витривалість, але життєво необхідно берегти кістки, печінку, шлунок, підшлункову і суглоби. На жаль, Козеріг схильний до різних травм, а також частенько хворіє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні