Чому не можна зберігати дуже старе взуття

0
Чому не можна зберігати дуже старе взуття
Про те, що господареві будинку незабаром судилося розбагатіти, або навпаки, успіх залишить його будинок, може попередити улюблене взуття.

Про це інформує Ukr.Media.

Існує чимало народних прикмет, пов'язаних з грошима та багатством. Про везіння чи невдачі наших предків попереджали власноруч спечений у печі хліб, квітучі рослини та навіть тварини. Ми ж пропонуємо ознайомитися з переліком найпоширеніших грошових прикмет, які ґрунтуються на взаєминах людини та взуття.

Якщо зберігати вдома дуже старе взуття, то незабаром успіх залишить цю родину. Черевики, що давно втратили красу і лиск, будуть приваблювати бідність і нужду.

Не можна виносити старе взуття просто на смітник. Інакше ваш успіх і фінансове благополуччя перейде людям, які з якихось причин захочуть його приміряти. Не хочете ділитися успіхом з незнайомцями — спалить старе взуття або приведіть його в стан, непридатний для носіння.

Втратити взуття — значить, скоро на вас чекає щось нове. Наприклад, новий цікавий проєкт на роботі та нові можливості збільшити свій заробіток. А зі старою парою з вашого життя пішли якісь проблеми.

Якщо вранці почати взуватися з лівої ноги, то цього дня чекайте на приємний сюрприз, пов'язаний з фінансами. Можливо, виграєте у лотерею.

На важливу зустріч краще вирушати взутим у стару пару взуття. Воно просякнуте вашою енергетикою і допоможе у вирішенні значних питань. У новому взутті, швидше за все досягти бажаної мети буде значно складніше.

Взуття, яке ви купили на Місяць, що зростає, буде служити довго, а крім того — активно залучати удачу і фінансове благополуччя.

Щоб успіх у фінансових справах вам завжди супроводжував, покладіть у взуття під п'яту монетку. Вона привабить багатство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні