На трасі зіткнулися рейсовий автобус та авто: є загиблі

0
На трасі зіткнулися рейсовий автобус та авто: є загиблі
На трасі Львів – Тернопіль відбулося зіткнення легкового автомобіля Subaru Forester та рейсового автобуса "Еталон", водій легкового авто загинув.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.

"До місця події виїхали рятувальники м. Глиняни, м. Перемишляни та м. Львова. На момент прибуття рятувальників до місця виклику в автобусі знаходився затиснутий водій, який потребував медичної допомоги, та в легковому автомобілі знаходився затиснутий водій вже без ознак життя", - пишуть рятувальники.

За допомогою спецінструменту рятувальники розтиснули деформовані конструкції транспортних засобів та вивільнили травмованого водія автобуса, чоловіка 1987 року народження, якого медики після огляду госпіталізували.

"Та з автомобіля Subaru Forester рятувальники вивільнили загиблого водія, чоловіка 1963 року народження", - додають у ДСНС.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 11 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні