На фронті загинув український музикант

0
На фронті загинув український музикант
Український музикант, артист Дикого театру Микола Ленок загинув на війні. У чоловіка лишилася дружина та двоє малолітніх дітей.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Дикого театру, пише NV.

«З сумом повідомляємо про те, що на фронті під Часів Яр загинув наш гармоніст Микола Ленок, який незмінно виступав в складі троїстих музик у виставі Червоне, чорне і знову червоне», — йдеться у дописі.

Український музикант та фольклорист Ілля Фетисов розповів, що офіційно Ленок вважається зниклим безвісти, проте є два свідчення про його загибель.

«На жаль, позиції наших бійців поки що зайняті і дістати звідти тіло неможливо», — додав колега артиста Дикого театру.

З перших днів повномасштабного вторгнення Микола як доброволець долучився до територіальної оборони. Ленок брав участь у боях під Бахмутом, Соледаром та Кліщіївкою.

«Микола був непересічним гармоністом. Я був його музичним наставником, але він ніколи не був моєю тінню чи копією. Він був справжнім автентиком у музиці, підлаштовуючи танцювальні мелодії під свій характер та фантазію. Нас об'єднувала майже 20-річна дружба та любов до танців і гармоні-венки», — зазначив Фетисов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні