На кордоні зупинили чоловіка, який супроводжував маму з інвалідністю

1
На кордоні зупинили чоловіка, який супроводжував маму з інвалідністю
Жінка намагалася виїхати до Румунії зі своїм молодшим сином, який нібито супроводжував її до місця лікування. Проте прикордонники вияснили, що минулого року вона за такою схемою вивезла з України свого старшого сина.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, передає "Еспресо.Захід".

У пункт пропуску "Дяківці", намагаючись виїхати до Румунії, прибула жінка 1958 року народження з сином 1993 року народження та своєю подругою. Хлопець надав на прикордонний контроль документи, що підтверджують інвалідність матері, та пояснив, що супроводжує її до місця лікування. Проте прикордонники встановили факт, який не дозволив випустити чоловіка.

Минулого року жінку уже супроводжував за кордон її старший син
Під час перевірки за базами даних прикордонники з’ясували, що жінка у 2023 році вже виїжджала за кордон зі своїм старшим сином, який тоді її супроводжував. Проте назад разом зі своєю мамою він не повернувся.

Згодом подруга, яка їхала разом з ними, за пропуск друзів за кордон, запропонувала старшому прикордонних нарядів хабар в розмірі 1000 доларів.

"Прикордонниця від пропозиції відмовилася та попередила громадянку України про кримінальну відповідальність. Жінку передано представникам Національної поліції разом з повідомленням про кримінальне правопорушення за статтею 369 Кримінального кодексу України", – додають у дописі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram , щоб бути в курсі найважливіших подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось коментарів немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні