На заході України обмежили туристичні подорожі: у чому причина

0
На заході України обмежили туристичні подорожі: у чому причина
Прикордонна служба встановила обмеження для перебування у прикордонній зоні на заході України. Зокрема, аби змінімізувати незаконну втечу за кордон.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише ТСН.

Він наголосив, що постановою уряду визначено таке поняття - як прикордонний режим. Зокрема, це стосується і прикордонної смуги - ширина місцевості 5 кілометрів вздовж кордону.

"Також, якщо є якісь особливості на ділянках, то прикордонні загони можуть вводити додаткові обмеження в прикордонні. Це стосується і ділянки відповідальності Чернівецького прикордонного загону. Зокрема, і напрямків туристичних маршрутів", - сказав він в ефірі телемарафону

За словами Демченка, якщо люди будуть звертатися по дозвіл на перебування в прикордонній зоні до регіональних прикордонних загонів, - такі звернення будуть розглядатися.

"Це спрямовано на те, щоб не допустити спроби незаконного перетину кордону. Оскільки на ділянці Чернівецького прикордонного загону таких випадків також достатньо", - пояснив Демченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні