Чи можна оновити військово-облікові дані 17 липня

0
Чи можна оновити військово-облікові дані 17 липня
З 17 липня оновити військово-облікові дані військовозобов’язані українці зможуть тільки у ТЦК і СП, або ж у мобільному застосунку «Резерв+».

Про це розповів в ефірі телемарафону речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін, пише Апостроф.

Він нагадав, що українці мали 60 днів від 18 травня на оновлення військово-облікових даних. Але, вочевидь, багато хто відклав цю процедуру на останній момент і розраховував на те, що депутати подовжать ці терміни.

«Але наразі ми маємо таку ситуацію, на жаль, під час такої спеки люди стоять дійсно в чергах. Міністерство оборони жодним чином не впливає на роботу ЦНАПів і на їхній графік роботи, але скупчення людей наразі є. І я нагадати хотів, що сьогодні до 23.59 можна оновити свої дані в застосунку Резерв+. І це займе кілька хвилин буквально. Тому таким чином можна уникнути адміністративної відповідальності за виконання норм закону. Від завтра оновлення можливо лише в Резерві+ або ТЦК та СП, але знову ж таки не означає це, що штрафи будуть виписуватись і розсилатись автоматично, там є певна процедура», – повідомив Лазуткін.

Він відзначив, що наразі немає інформації щодо можливого продовження термінів оновлення військово-облікових даних, які були передбачені в законі про мобілізацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні