На одному із напрямків рф хоче створити котел для ЗСУ

0
На одному із напрямків рф хоче створити котел для ЗСУ
Російські окупанти намагаються створити котел для Сил оборони у Донецькій області. Ворог вже відчуває брак ресурсів на фронті, але активізація армії РФ в напрямку населеного пункту Шуми та в напрямку Нью-Йорка досить загрозлива.

Про це повідомив полковник ЗСУ, ексречник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов в ефірі "Еспресо".

"Якщо ворог просувається на 100-300 метрів на добу у напрямку цих населених пунктів, очевидно, що у такий спосіб він намагається сформувати кліщі для створення котла для українських оборонців, які діють на цій ділянці фронту. Але український Генштаб чітко бачить усі можливості щодо дій ворожої армії, і вчиняє відповідні заходи протидії. Тому що фланги у противника - це завжди досить слабкі місця", - зауважив експерт.

Він також додав, що наразі окупанти відчувають брак ресурсів і ворог, який не має досягнутих результатів, може не встигнути зрефлексувати на відповідні контрдії українських військових.

"Ситуація перебуває в динаміці і є непростою. Очевидно, що Генштаб України реагуватиме на ризики, що створюються для наших оборонців, які де-факто перебувають в оточенні з трьох сторін. Які рішення ухвалюватимуться - складно поки що прогнозувати. Вважаю, що потрібно тримати визначені рубежі та позиції, допоки це не стане критично загрозливим для наших оборонців. Далі проводити маневрову оборону, тому що ключова місія українського війська - це системне знищення ворожої живої сили, бронетехніки та зброї", - наголосив Селезньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні