В українському місті дитина випала з вікна шостого поверху та померла на місці

0
В українському місті дитина випала з вікна шостого поверху та померла на місці
У середу, 17 липня, у місті Южне Одеської області шестирічна дівчинка обперлася на москітну сітку та випала з вікна шостого поверху. Від отриманих травм дитина померла на місці.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Одещини.

Зазначається, що про подію поліцейських сповістили медики. Як попередньо встановили правоохоронці, дівчинка перебувала у спальній кімнаті одна, в той час, поки її 31-річна мати на декілька хвилин відійшла до кухні.

Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і випала з відчиненого вікна на асфальт.

У поліції додали, що до цього трагічного випадку родина в поле зору правоохоронців не потрапляла, за місцем мешкання характеризується позитивно, мати виховує дитину самостійно.

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні