На популярному гірському маршруті ведмідь вбив 19-річну туристку

0
На популярному гірському маршруті ведмідь вбив 19-річну туристку
Влада Румунії більш ніж удвічі збільшила допустиму щорічну кількість законних убивств бурих ведмедів, щоб контролювати їхню популяцію після ще одного смертельного нападу на людину.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Independent.

Надзвичайна сесія румунського парламенту ухвалила таке рішення після смерті 19-річної туристки, на яку минулого тижня напав ведмідь на популярній стежці в горах Бучеджь (повіт Прахова) в центральній Румунії.

Повідомляється, що в службу екстреної допомоги зателефонували хлопець і дівчина, які повідомили, що їх переслідував ведмідь.

"Вона була налякана, вона кричала: "Ведмідь наближається і наближається!", – розповів місцевим ЗМІ голова місцевої рятувальної служби Ден Бану. – "Усе відбувалося в прямому ефірі, диспетчер 112 розмовляв телефоном, і молодий чоловік кричав, що на них напав ведмідь і що він забрав дівчину. Це було щось жахливе! Він розповів нам, що ведмідь схопив дівчину за одну ногу і потягнув за собою, і в якийсь момент він не побачив, що він із нею зробив. Ведмідь стягнув її зі стежки і жбурнув на 120 метрів у долину".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні