На території бази відпочинку втопився підліток

0
На території бази відпочинку втопився підліток
У Тернополі на «Дальному пляжі» у воді потонув 16-річний хлопець. Неповнолітній зайшов на глибину, почав купатися і раптово зник під водою. Друзі хлопця почали бити на сполох і викликали рятувальників. Працівники ДСНС та водолази його тіло шукали 3 години.

Про це пише ZAXID.NET.

Нещасний випадок стався 16 липня на відпочинковій зоні на «Дальному пляжі». Близько 18:00 з поля зору зник неповнолітній хлопець. Його друзі почали бити на сполох і викликали рятувальників. Спецслужби, які приїхали на місце, для пошуку залучили техніку.

«До нас надійшов виклик, що у ставі на пляжі зник неповнолітній хлопець. Фахівці виїхали на місце і проводили пошуково-рятувальну операцію. Загалом до пошуку долучили два відділення першої державної пожежно-рятувальної частини та катер. Станом на 21.23 тіло неповнолітнього знайшли», – зазначив ZAXID.NET речник ГУ ДСНС України в Тернопільській області Сергій Данілін.

Загалом, в пошуковій операції брали участь 15 рятувальників, у тому числі 4 водолази. Вони використовували для пошуків 4 одиниці техніки та 3 плавзасоби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні