Трамп просив путіна «ніколи не лізти в Україну»: заява політика

1
Трамп просив путіна «ніколи не лізти в Україну»: заява політика
Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що під час своєї першої каденції терміну переконував російського диктатора Володимира Путіна ніколи не нападати на Україну.

Про це заявив Трамп в інтерв'ю Bloomberg, пише УНІАН.

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були хороші стосунки. Нам ніколи не загрожувала війна. Він би ніколи не потрапив в Україну. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь в Україну", - заявив Трамп.

Крім того, Трамп ствердує, що до пандемію коронавірусу у нього були дружні стосунки не лише з Путіним, але й з лідером Кита Сі Цзіньпінем.

"Я вважаю, що Тайвань повинен заплатити нам за оборону. Знаєте, ми нічим не відрізняємося від страхової компанії. Тайвань нам нічого не дає. Тайвань знаходиться за 9,500 миль від нас. Від Китаю - 68 миль.. Але скажу вам, що це (Тайвань - УНІАН) "насолода для очей" президента Сі, він був моїм дуже добрим другом до Covid-19... Те ж саме з Путіним", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось пуця-пуця не дуже прислухається до трям-тряма
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні