Де українці можуть дізнатися про штраф від ТЦК за не оновленні дані

0
Де українці можуть дізнатися про штраф від ТЦК за не оновленні дані
Українці зможуть дізнатись про штрафи за невчасно оновлені військово-облікові дані від ТЦК у застосунку "Дія".

Про це в етері "Радіо Свобода" розповів речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Проте, за його словами, не буде такого, що всі, хто не оновив дані до 16 липня, автоматично отримають штраф. Притягнення до відповідальності за адміністративне правопорушення, як пояснює Лазуткін, це окрема процедура, що може займати від трьох місяців до року.

"Ми не говоримо, що всіх будуть штрафувати автоматично. Від трьох місяців від дня виявлення і до року з моменту скоєння адміністративного правопорушення, провадження може бути відкрите. Штраф – це певна процедура. Це не одразу всім ставлять галочки, хто на сьогодні не оновив, і всім виписується автоматично штраф, – говорить речник Міноборони та пояснює: – Мають бути протоколи, і має бути постанова. Відповідно, люди будуть дізнаватися про ці штрафи так, як дізнаються про штрафи за перевищення швидкості, у тому ж застосунку «Дія» можна буде це зробити".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram , щоб бути в курсі найважливіших подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні