Коли в Україні стане прохолодніше

0
Коли в Україні стане прохолодніше
Антициклон, який тривалий час блокував просунення вглиб континенту вологих і свіжіших повітряних мас із Атлантики, нарешті потроху руйнується. Ще 17 липня в Україні триватиме спека, а з 18 числа у низці областей очікується деяке зниження температури.

Про це розказала відома синоптикиня Наталка Діденко.

"18-го липня очікується зниження температури повітря на Житомирщині, Київщині та Чернігівщині", - потішила експертка з погоди.

Впродовж 19-20 липня, за її словами, зона ослаблення спеки посунеться на південь, центр та схід України.

У Києві 17 липня також ще буде спекотно, але вже "18-го липня у столиці почне потроху "з'їжджати" вниз температура повітря, десь до +30...+32", - повідомила Наталка Діденко. 19-го липня у столиці вже буде до +28...+30 градусів.

"Не забувайте, що й нічна температура повітря буде поступово знижуватися, тому вечорами, вночі та вранці заходитиме повітря, яке буде значно життєдіяльнішим", - акцентувала синоптикиня.

За її словами, в Україні ще буде висока температура, проте вже 40-градусної спеки не очікується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні