На заході України депутат сільради переправляв чоловіків за кордон

0
На заході України депутат сільради переправляв чоловіків за кордон
Депутат Костринської сільради, що на Закарпатті, проводив громадянам інструктаж щодо особливостей перетину державного кордону. Він також поселив "клієнтів" у готелі, який належав його родині. Такі "послуги" коштували 3000 доларів США з людини.

Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

На Закарпатті встановили причетність депутата Костринської сільської ради до схеми протиправного перетину кордону, яку правоохоронці ліквідували минулого року на території Ужгородського району.

Тоді трьох закарпатців розмістили у селі Вишка, в готелі, що належить родині підозрюваного депутата. Останній добре знав навколишню територію, адже є також співробітником лісоохорони. Він проводив громадянам інструктаж, даючи поради щодо конспірації та особливостей перетину державного кордону.

Потім "мандрівників" відвозили до лісистої місцевості неподалік держрубежу, звідки починався їх маршрут.

Усе це коштувало "клієнтам" 3000 доларів США з людини.

Депутату повідомили про підозру за ч. 2 ст. 332 КК України. Сьогодні суд обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести понад 151 тис. грн застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні