На фронті загинули четверо Героїв із області на заході України

0
На фронті загинули четверо Героїв із області на заході України
Сьогодні, 18 липня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули під час виконання бойового завдання на сході.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Михайло Коропецький
Воїн був водієм-електриком в автомобільному відділенні ВМЗ. Загинув 12 липня 2024 року внаслідок атаки БПЛА, під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. Йому було 53 роки.



Олег Курбет
Брав участь у АТО у 2014-2016 роках. Воїн був сапером інженерно-саперного взводу 63-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Загинув 20 червня 2023 року під час штурмових дій противником позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області та дотепер вважався зниклим безвісти. Йому було 47 років.



Богдан Грицків
Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання на Харківщині у складі 42-ї окремої механізованої бригади. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.



Денис Скорик
З 24 лютого 2022 року брав участь у бойових діях у складі зведеної роти 2 зведеного стрілецького батальйону у складі 28 окремої механізованої бригади по оборонні морського побережжя в Одеській та Миколаївській областях. 12 липня 2024 року під час виконання навчально-бойових завдань курсант Скорик Денис Юрійович трагічно загинув поблизу населеного пункту Гуйва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні