У рф зробили гучну заяву про війну в Україні

3
У рф зробили гучну заяву про війну в Україні
Кремль не припиняє дивувати заявами про війну в Україні або ж "сво", як кажуть в РФ, а також про те, що нібито Росія не становить загрози.

Чергову порцію заяв озвучив речник диктатора РФ Дмитро Пєсков, пише ТСН.

Представник кремлівського "фюрера" заявив, мовляв, Росія "не становила і не становить жодної загрози ні для кого в Євросоюзі". Що ж стосується України, то тут, за словами Пєскова, РФ "захищає свої інтереси".

Натомість він не втомлюється повторювати про "небезпеки для Росії". Так, за словами речника Путіна, "концентрована присутність кораблів НАТО у чорноморському регіоні становить загрозу".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найбільша загроза для РФ тоді, коли вам не сподобаються постійні погрози РФ ядерною зброєю і ви дихаєте без дозволу РФ.
Відповісти
Найбільша загроза безпеці РФ тоді, коли ви незадоволені ядерними погрозами РФ.
Відповісти
Розум у них уже поплавився уд неадекватності. Русня кіть хоче воювати з нато - най шурувуть у Фінляндію-натівську країну. Кіть хочуть воювати з Америков - їх розділяє 3 км границі межи Демидовыми островами! Що они приперлись в Україну...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні