Астролог розповів, яку ціну Україна може заплатити за мир

1
Астролог розповів, яку ціну Україна може заплатити за мир
Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%.

Про це пише ТСН.

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні і жовтні 2024 року зможе отримати важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів. Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій.

За словами астролога, кінець вересня і початок жовтня для України стане найкращим часом для перемоги – цей період буде навіть сильнішим, ніж той, що був у квітні минулого року.
"Вікно можливостей для України відкриється у вересні та на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо Росія буде готова її зупинити. Це вам вирішувати, тому що вага помилки та продовження війни дуже велика, а після цього знову буде такий в'язкий стан. Ось у ці півтора місяця – вересень-жовтень і, можливо, ще листопад – можна завершувати війну", - зазначив астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відмова від територій це не є перемога! Це відкуп, по суті замороження конфлікту. А *уло оте замороження використає для збільшення своєї військової потуги і згодом знову напасти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні