Одна з країн НАТО відмовилася збивати ракети рф над Україною

1
Одна з країн НАТО відмовилася збивати ракети рф над Україною
Канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув заклик українського президента Володимира Зеленського до західних союзників збивати російські ракети та безпілотники над українською територією.

Про це пише DW, передає Главком.

Німецький канцлер заявив, що не готовий зняти обмеження на використання західної зброї для ударів по цілях на території РФ.

Відповідаючи на запитання про те, чи згодний він з іншими країнами НАТО щодо цих закликів Зеленського, Шольц сказав: «Я бачу такий консенсус, що про такі кроки не може бути й мови, і США також дуже чітко висловилися щодо цього».

Зеленський на саміті закликав західних партнерів посилити протиповітряну оборону України та зняти обмеження щодо ударів західною зброєю по цілях на території Росії.

Також Зеленський згадав, що у квітні партнери допомогли Ізраїлю відбити масований комбінований удар Ірану, а також підкреслив, що «ракети й дрони не є «носіями державного суверенітету», тому необхідна колективна воля, щоб збивати їх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може й справді великі й мудрі переплутали борт корабля з снарядом, міною чи ракетою?
Бо це якраз той випадок, коли годі збагнути, чим вони думають.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні