На фронті загинули п'ятеро Героїв із області на заході України

0
На фронті загинули п'ятеро Героїв із області на заході України
На Рівненщину назавжди повернулися п'ятеро воїнів-захисників, які до останнього подиху вірно захищали рідну землю від окупантів.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Олександр Рижий
У дорозі додому в нього раптово зупинилося серце. З воїном прощалися одразу дві громади - Володимирецька та Каноницька. Провели його в останню дорогу брати, земляки, приїхали і бойові побратими.
Поховали бійця на кладовищі в Дубівці.



Андрій Гусєв
У червні 2023 року 45-річного жителя Вараша призвали на захист України. Андрій був навідником штурмового відділення десантно-штурмової роти. 12 липня матрос помер від інфаркту.



Олексій Кожушко
Олексій добровільно пішов захищати Україну ще у 2020 році. Старший солдат Збройних Сил України. На службі виконував обовʼязки старшого радіомінера-гранатометника відділення керованого мінування у складі 24 ОМБр. Під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Часів Яр отримав важкі поранення. На жаль, захисник помер 13 липня 2024 року в госпіталі в Києві.



Андрій Капацин
Старший солдат Збройних Сил України. На жаль, Герой загинув 15 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку.



Василь Лисюк
Капітан Збройних Сил України. На службі виконував обовʼязки командира ремонтної роти батальйону матеріально-технічного забезпечення. На жаль, воїн помер 16 липня 2024 року у Харківській міській багатопрофільній лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні