Одна з країн ЄС збільшить виплати українським біженцям

0
Одна з країн ЄС збільшить виплати українським біженцям
В офіційній заяві чеський уряд повідомив про плани збільшити гуманітарну допомогу для українських біженців. Збільшення допомоги заплановано на 1 серпня.

Про це пише 24 канал.

У Чехії збільшують виплати біженцям
Гуманітарна допомога біженцям складається із виплат на житло та проживання.

За рішенням уряду, витрати на житло зростуть до:
- 6 000 крон (237 євро) на місяць для вразливих категорій;
- 4 000 крон (58 євро) – для всіх інших.

До 5 осіб, які проживають в одному домогосподарстві, як і раніше, будуть враховуватися при розрахунку допомоги. Було внесено важливу зміну, яка гарантує, що розмір виплат більше не буде залежати від того, чи внесено житло біженців до спеціального реєстру. Раніше існували розбіжності в цих виплатах залежно від цього фактора.

Новим кроком стало оголошення про те, що лише домогосподарства біженців, які відповідають певним критеріям доходу та житлових умов, матимуть право на отримання гуманітарної допомоги. Розмір допомоги визначатиметься Мінпраці з урахуванням доходу домогосподарства та вартості житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні