На одному з напрямків росіяни зменшили наступальні дії

0
На одному з напрямків росіяни зменшили наступальні дії
Російська окупаційна армія зменшила наступальні дії на Покровському напрямку. Втім, ця ділянка фронту на Донбасі залишається однією із найгарячіших.

Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону.

"Напрямок надалі залишається таким, яким і був - найгарячішим, однак ворог дещо зменшив свій наступальний акцент і потенціал. Сили оборони його призупиняють, дають адекватну відповідь. За минулу добу наші захисники відбили там 27 ворожих атак. Попередньої доби було 26 ворожих атак", - розповів Волошин.

Окупанти штурмували в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Прогрес, Уманське та Яснобродівка. Зокрема, на Покровському напрямку фіксувалось майже до 50 штурмів на добу.

Разом з тим втрати окупантів на напрямку є чималими. Лише за минулу добу було знищено більше 200 терористів, кілька броньованих машин, артилерійські системи й не тільки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні