На Волині затримали росіянина

0
На Волині затримали росіянина
До Волинського пункту тимчасового перебування іноземців днями помістили громадянина Росії.

Про це інформує міграційна служба Волинської області.

17 липня в межах міжвідомчої операції "Мігрант" на території Володимирського району за оперативною інформацією ДВКР УСБУ у Волинській області співробітники міграційної служби затримали росіянина без дозвільних документів на проживання.

Чоловік 1998 р.н. протягом тривалого часу проживав на території України нелегально.

Луцьким міськрайонним судом задоволено позовну заяву Управління Державної міграційної служби у Волинській області про затримання іноземця з метою забезпечення примусового видворення за межі України.

На період організації заходів щодо примусового видворення порушника поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

"Міграційна служба Волині вкотре закликає іноземних громадян не порушувати міграційне законодавство України. Контролювати строки свого перебування на території нашої держави, а також терміни дії паспортних документів, які дають право на виїзд з України. Своєчасно обмінювати документи, які дають право на проживання в Україні", – йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні