Однопартійці Ірини Фаріон назвали замовника її вбивства

23
Однопартійці Ірини Фаріон назвали замовника її вбивства
Убивство Ірини Фаріон було наказом Москви.

Таку заяву зробила політична сила ВО «Свобода».

«Цей злочин (убивство Ірини Фаріон, – «Главком») вигідний московії і без сумніву здійснений нею. Це їхня споконвічна тактика – фізично винищувати українську еліту. За українську мову москва стріляє у скроню», – йдеться в повідомленні.

На переконання ВО «Свобода», вбивство Ірини Фаріон здійснено за наказом Москви незалежно від того, хто безпосередньо його виконав.

«Правоохоронні органи мають знайти і покарати виконавця цього злочину. Українська влада має відкрито назвати замовника – московію. Треба повністю нейтралізувати московську агентуру, у які б шати вона не вбиралася, заборонити її організаційні структури, знищити її фінансову та матеріальну спроможність», – наголошується в заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, як і все, що робить ця партія, їхня версія не виняток - тупа і дебільна.
Відповісти
Тупе і дебільне це ти
Відповісти
Дивно, азовці погрожували вбивством Фаріон а "виясняється" що знову путін винен. Паскудні підхаліми і слуги "слуг народу" :)))
Відповісти
А хто це?
Відповісти
Дивно бачити такі тупі запитання українською
Відповісти
Композитор Леонтович, Володимир Івасюк, Василь Стус, Алла Горська, брати Гринів і сотні тисяч інших яскравих українців. Їх знищила варварська Московія. Тепер Ірина Фаріон, фахівець, смілива й сильна жінка, радикал,який не зупинявся на шляху боротьби за українську ідентичність її заблукалих овець - її невігласів-дітей. Параша вбиває символи. Як маньяк. І отримує від цього насолоду.
Відповісти
З яких це пір фаріон стала символом України!? Ви геть здуріли!
Відповісти
То ви Ірина здуріли, якщо не розбираєтесь то не пишіть, високі матерії і історія мишлення не для ваших МОЗГІВ.
Відповісти
В.Черновола теж москалі вбили?Це робота наших зрадників перед здачею України, а москві вона не загроза, а навпаки, через її висловлювання вбивали клин між українцями та москворотими
Відповісти
В.Черновола теж москалі вбили?Це робота наших зрадників перед здачею України, а москві вона не загроза, а навпаки, через її висловлювання вбивали клин між українцями та москворотими.
Відповісти
Геть подуріли! Комуняка фаріон своїм брудним язиком, сама собі біди і наробила! А москалі навіть не знають хто вона!
Відповісти
Росіяни навіть не знають хто вона! фаріон сама собі біди наробила! Своїм брудним язиком
Відповісти
Росіяни навіть не знають хто вона! фаріон сама собі біди наробила! Своїм брудним язиком
Відповісти
Хто вбив?...Це справа правоохоронців ..побачимо на чиємо вони боці. Питання в іншому- чому не вберегли...не запобігли ? Де ми були,коли Ірину клювали...? Не вийшло...не по зубах...підло вбили...але де були ми...?
Відповісти
ми в піску і не тільки голова, нажаль, і по відношенню до Ірини,і в інших справах,і щодо захисту військових та власне і до самої країни.далеко нам до нації
Відповісти
Ну какой смысл московитам,если она делала за них всю работу разделяла Украинцев на дебилов( рускоговорящих) и всех остальных правильных(украиноговорящих) типичная тактика КГБ. Следующий патриот будет разделять по вере. Все это мы уже проходили.Гемания для немцев,(нацизм)Италия для итальянцев(фашизм) Україна для українськомовних,далі буде.
Відповісти
разделялаУкраинцев на дебилов( рускоговорящих) и всех остальных правильных(украиноговорящих) типичная тактика КГБ. Следующий патриот будет разделять по вере. Все это мы уже проходили.Гемания для немцев,(нацизм)Италия для итальянцев(фашизм) Україна для українськомовних чі не так?
Відповісти
Ну какой смысл московитам? Если она делала за них всю работу,разделяла Украинцев на дебилов( рускоговорящих) и всех остальных правильных(украиноговорящих) типичная тактика КГБ. Следующий патриот будет разделять по вере. Все это мы уже проходили.Гемания для немцев,(нацизм)Италия для итальянцев(фашизм) Україна для українськомовних.Чі не так?
Відповісти
Дивно, що московити забули, хто і як вбив Сергія Єсєніна- прив'язали до бильця ліжка та задушили.
Відповісти
Причетність іиперії зла очевидна. Вони заперечують право на існування не лише української мови, а й українців як народу.
Відповісти
Кожна російськомовна гнида-потенціний вбивця. І від того що ця гнида волонтер, вояка і тд-він все одно бидло. І таке бидло потенційний вбивця!
Відповісти
Ти на фронті?
Якщо ні - то ти гнида!
Російськомовні воюють за Україну
Відповісти
Бузину.Шеремета бандеры грохнули московитов не вспоминали дурку хрохнули след москвы я думаю сводовци ее замочили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні