У Львівській області ввели спецоперацію «Перехоплення»

0
У Львівській області ввели спецоперацію «Перехоплення»
У Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція для затримання чоловіка, який здійснив замах на Фаріон. Залучена практично вся поліція Львова та частина поліції Львівської області. Також на місці працюють групи з Києва на чолі з заступником керівника Національної поліції та заступником керівника СБУ.

Про це пише Суспільне.

Правоохоронці вважають, що вбивство не було спонтанним. Очільник МВС Ігор Клименко зазначив, що серед версій вбивства Фаріон – її громадська, політична діяльність, а також особиста неприязнь до неї.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, який живе неподалік від Фаріон, розповів, що в момент замаху в мікрорайоні не працювала більшість камер відеоспостереження, оскільки була відсутня електроенергія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні