У санаторії трагічно загинула 13-річна школярка

0
У санаторії трагічно загинула 13-річна школярка
13-річна дівчинка загинула, впавши з висоти, в одному з покинутих корпусів санаторію «Куяльник».

Про це повідомляє поліція Одеської області.

За інформацією поліції, дві подруги пробралися в будівлю, щоб малювати графіті.

Дівчата піднялися сходами занедбаного комплексу, і між чотирнадцятим і п’ятнадцятим поверхами приступили до роботи. Одна з них вирішила помилуватися своїм малюнком, зробила крок назад, не втрималася і впала в проміжок між сходами.

Про трагедію правоохоронцям повідомили батьки подруги загиблої, чия сім’я раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла.

За словами батьків донька відпросилася погуляти з подругою і була постійно на зв’язку. Близько 18-ї години, вона повідомила матері, що вже збирається додому, проте через годину перестала відповідати на дзвінки.

Тіло загиблої направили на експертизу, яка підтвердила, що смерть дитини настала від отриманих травм унаслідок падіння з висоти.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за статтею про умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок» (ст. 115 Кримінального кодексу України).

Як повідомили рятувальники, щоб дістати тіло дівчинки, довелося зрізати решітку між сходами. Для цього застосовували гідравлічний інструмент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні