У гаражі трагічно загинула 10-річна дитина

0
У гаражі трагічно загинула 10-річна дитина
У Болградському районі Одеської області 10-річний хлопчик помер від опіків, яких зазнав під час пожежі в гаражі. Дитина підпалила сіно, надихалася чадного газу і знепритомніла.

Про нещасний випадок повідомили в поліції.

10-річний хлопчик бавився в гаражі, де підпалив сіно, що сушилося в приміщенні.

"Дитина надихалася чадного газу і знепритомніла, а через пожежу дістала близько 40% опіків тіла. На жаль, хлопчик помер на місці події до приїзду медиків", – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, під час трагедії батьки загиблої дитини перебували на роботі, а за малолітнім наглядав 17-річний брат, який залишив його без нагляду і спав у будинку.
Сім’я, в якій виховується троє неповнолітніх дітей, перебуває на обліку служби у справах дітей.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою нещасний випадок.

Повні обставини трагедії встановлюються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні