Відомий український актор розважався під російські пісні

2
Відомий український актор розважався під російські пісні
Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", український актор Тарас Цимбалюк серйозно оскандалився.

Про це пише ТСН.

Артист зі своєю обраницею, рестораторкою Світланою Готочкіною, порозважався в компанії скандальної блогерки Анни Алхім. Все б нічого, але компанія слухала пісні росіян і білорусів. Зокрема, лунали треки Земфіри, гурту "Леприконсы" та Сергія Мазаєва. Якщо ж до перших двох менше запитань, адже вони хоча б засудили війну, то останній виявився палким путіністом.

На це звернула увагу журналістка Аліна Доротюк. Вона показала, що ще в червні 2022 року Тарас Цимбалюк заявляв про важливість мовного питання та відмови від всього російського. Однак вже у липні 2024-го актор не соромився розважатися під треки росіян.

Тарас Цимбалюк оскандалився відео, де розважається під пісні росіян.



Коментувати скандальне відео Тарас Цимбалюк відмовився. Тим часом Доротюк зауважила, що ролик був опублікований в Instagram на багатотисячну аудиторію, тому не треба виправдовувати артиста, мовляв, воно домашнє, тож, що хоче – те й слухає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такий бичара і не на фронті теж інвалід?
Відповісти
Такий бичара і не на фронті теж інвалід?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні