П'яний чоловік зґвалтував свою 15-річну доньку

0
П'яний чоловік зґвалтував свою 15-річну доньку
Правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Бориспільського району Київщини, який, за інформацією слідства зґвалтував неповнолітню доньку. У момент злочину чоловік перебував у стані сп’яніння.

Про це розповіли в пресслужбі Київської обласної прокуратури.

Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

"За даними слідства, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 15-річної доньки, з якою перебував за місцем свого проживання. Після цього чоловік зґвалтував її. На ранок дівчина розповіла все матері, яка і звернулась до правоохоронців", – розповіли в пресслужбі.

За фактами зґвалтування та сексуального насильства відкрито кримінальні провадження, а затриманому повідомили про підозру. За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні