Українців попереджають про спеку та грози

0
Українців попереджають про спеку та грози
Спекотна погода утримається в Україні найближчими днями. Водночас у деяких областях країни пройдуть короткочасні дощі і грози.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

У вівторок, 23 липня, у Сумській області та на сході України очікуються дощі з грозами. У Житомирській та західних областях також можливі опади вдень. На решті території країни опадів не передбачається.

За даними Укргідрометцентру, вітер переважно північний, швидкість 3-8 м/с. Температура вночі коливатиметься від 15 до 19°C, а вдень від 24 до 34°C. У південних областях України вночі прогнозується від 19 до 24°C, вдень від 29 до 34°C.

Погода в Україні 24 липня
У середу, 24 липня, у західних областях України прогнозуються дощі з грозами. В Житомирській і Вінницькій областях – короткочасні дощі, грози, місцями град та шквали швидкістю 15-20 м/с.

Також можливі короткочасні дощі і грози у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях. На решті території країни опадів не прогнозується.

Вітер змінних напрямків, швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі складе 15-20°C, на півдні України до 23°C. Вдень температура варіюватиметься від 24 до 29°C, а в південних і центральних областях до 32°C.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні