Відомий український співак вступив до лав ЗСУ

1
Відомий український співак вступив до лав ЗСУ
Співак Міша Крупін вирішив піти на фронт добровольцем. Артист думав про це дуже давно, нині він вже проходить ВЛК.

Про це пише Styler.

Крупін мобілізується - з чого усе почалося
18 липня артист запостив в X (Twitter) такі слова: "Я доброволець". У коментарях спитали, чи дійсно Крупін вирушає на війну. На що він відповів, що вже "в процесі".



Продюсер артиста розповіла, що це правда. Крупін дійсно вирішив захищати Україну на фронті. І нині він вже почав проходити ВЛК. Втім, там йому призначили додаткові обстеження.

"На даний момент, вже чотири дні як Міша пішов добровольцем. Сьогодні в нього було ВЛК, призначили додаткове обстеження", - пояснила вона.

Тим часом Крупін вже підтвердив наміри мобілізуватися у Stories. Він зазначив, що триматиме фанів в курсі.



"Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти і мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік", - процитувала Крупіна Юлія.

"Майже місяць Міша перебуває у Харкові. Він поїхав для того, щоб допомагати, і до військових ближче їздити. Нещодавно дав два концерти, збирали на "мавік", досі збираємо", - додала вона.

Тому нині співак чекає на обстеження та фінальні результати. Більше інформації Крупін розкриє згодом, коли вже все стане зрозуміло.

"Чекаєм на відповідь, але повістка на руках вже є", - додала Юлія.

Хто такий Міша Крупін
Артисту 43 роки, він народився та виріс у Харкові. Свою кар'єру Крупін почав з музичного проекту "Дядя Вася". Окрім цього, артист створював хіти, зокрема, для гурту NIKITA - пісню "Авокадо".

На тлі повномаштабної війни РФ проти України Крупін публічно засудив путінський режим та його агресію.

Він допомагає ЗСУ, виступає з концертами для військових та повністю відмовився від старих пісень російською. Також Крупін став резидентом "Культурного десанту".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram , щоб бути в курсі найважливіших подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато питань. По перше, хто це такий? Якщо що, то перше питання риторичне. По друге, нащо всіх тримати в курсі своїх медичних обстежень? Чому він думає, що це комусь, окрім його рідних і близьких цікаво?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні